Entertainment/Sterren
1535907241
Sterren

Linda Hakeboom krijgt ’hopelijk allerlaatste’ chemokuur

Linda Hakeboom is aan haar allerlaatste chemokuur begonnen, zo hoopt ze. „Nog twee weken en dan ben ik... klaar. Hopelijk voor altijd”, schrijft de documentairemaker op Instagram.

Het is voor Hakeboom een bijzonder moment, geeft ze toe. Ze kampt al meer dan een jaar met borstkanker en heeft al meerdere therapieën gehad. Maar de laatste tijd gaat het goed met de filmmaker, bekend van documentaires over presentatrice Nikkie de Jager en zanger Jett Rebel.

Vorige week gaf ze nog een update aan haar volgers nadat er op het internet verhalen circuleerden dat haar gezondheid achteruit zou zijn gegaan. „Geloof hier alsjeblieft niets van. Tuurlijk ben ik nog onder behandeling, en ben ik bij lange na niet de oude, maar er zijn geen nieuwe kwaadaardige cellen gevonden. Naar omstandigheden gaat ’t op het moment hartstikke goed met mij. Als het minder gaat, en ik dat wil delen, dan horen jullie dat wel van mij”, aldus Hakeboom, die vorige maand de Televizier-Ster Online won voor haar vlogserie over borstkanker.