Nieuws/Entertainment
1544983977
Entertainment

Hanneke Groenteman (82): ’Ik hou niet heel erg van oude mensen’

Hanneke Groenteman was zondagavond te gast in Boerderij van Dorst. De inmiddels 82-jarige Groenteman vertelde in het BnnVara-programma dat ze altijd op ’de verkeerde mannen’ viel en inmiddels al een tijd niet meer seksueel actief is, omdat ze geen behoefte heeft een aan een man van haar leeftijd.

In gesprek met Raven van Dorst en Maxim Hartman vertelt Hanneke ’al flink wat jaren’ niet meer seksueel actief te zijn. „Ik ben natuurlijk oud, en ik hou niet heel erg van oude mensen”, geeft ze toe. „Ik kan het natuurlijk ook zelf doen. Maar ook die lust wordt minder”, vervolgt Hanneke openhartig.

Ook op de vraag of ze nog wel ergens naar hunkert, neemt ze geen blad voor de mond. „Ik heb mijn leven lang gehunkerd naar verkeerde mannen. Mannen die mij helemaal niet zagen zitten. De paar grote liefdes van mij, hebben uiteindelijk toch niet voor me gekozen”, zegt ze. „Ik begrijp het ook heel goed. Ik zou ook niet op mij vallen.”

Ondanks haar negatieve zelfbeeld, wat ze zelf omschrijft als ’nuchter en realistisch’, is ze wel heel tevreden. „Ik heb geen ruzie meer met de familie, ik ben gek op mijn familie, ik heb een super super superleuk leven”, somt ze op. „Ik heb het te danken aan het feit dat ik tevreden ben met oud zijn.”