Nieuws/Entertainment

Relatie van André Hazes was bijna voorbij

’André Hazes huis uitgegooid’

André Hazes werd door Monique het huis uitgegooid

André Hazes werd door Monique het huis uitgegooid

Hollandse Hoogte

Het was bijna over en uit met de relatie van André Hazes en zijn zestien jaar oudere vriendin Monique. Vlak voordat zijn concerten begonnen in Ahoy heeft zij hem zelfs het huis uitgegooid. Dit vertelt de 23-jarige zanger aan &C.

André Hazes werd door Monique het huis uitgegooid

André Hazes werd door Monique het huis uitgegooid

Hollandse Hoogte

„In de weken voor Ahoy ging het echt slecht, ze had me zelfs uit huis gegooid”, vertelt André. „Ik had ook het punt bereikt waarop ik dacht: ’prima’.” Opmerkelijk genoeg ontkende de zanger in december de geruchten over een tijdelijke break-up nog in alle toonaarden. „Wat een onzin allemaal”, zei hij toen tegen Privé. „Ik kan toch wel eens een paar dagen met iemand anders weg? Ook dat ik voor de Ahoy-concerten even in een hotel logeerde, werd uitgelegd of we uit elkaar waren. Maar dat zijn we niet. We bereiden ons samen voor op de leukste kerst éver, want we hebben heel wat te vieren.”

Op dat moment had hij geen reden anders te beweren, want nu blijkt dat de ruzies tussen de twee geliefden toen allang weer bijgelegd waren. In oktober al, vlak voor zijn shows. „Er is iets waardoor we altijd weer bij elkaar komen. Ze stond ineens in Ahoy, een dag voor de show. Mijn eerste reactie was: wat kom je doen? Toen zei ze: ’We hebben hier samen naartoe gewerkt, dan maken we het ook samen af.’”

Echt samen

Ook wist de zanger op dat moment al van de voor het grote publiek verrassende verzoening met zijn moeder Rachel. Hierover zegt hij nog: „Er is een goed gesprek tussen Monique en mijn moeder geweest en dat heeft veel lucht doen klaren. Toen hebben we ook afgesproken dat mijn moeder de kleine een keer zou zien. Kerst was kort daarop een mooie gelegenheid om het wereldkundig te maken.”

Bovendien had het stel grote plannen om de veertigste verjaardag van Monique dit jaar eens echt gezamenlijk te vieren; in tegenstelling tot eerdere jaren, waarin het er door drukte van André vaak niet van een echt feestje kwam. Ondanks dat de relatie van Hazes dus een tijdlang aan een zijden draadje hing, werd het voor Hazes én zijn vriendin toch nog echt de leukste kerst éver.

Lees meer over