Nieuws/Entertainment
1546858424
Entertainment

Album Lindsay Lohan komt volgende maand uit

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Fans van de muziek van Lindsay Lohan kunnen beginnen met aftellen. Eind februari komt haar derde album uit, het wordt de opvolger van haar plaat A Little More Personal uit 2005.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Lohan reageerde donderdag op een Instagrampost van een fanaccount. Onder de opmerking dat fans hopen dit jaar ’LL3’ te horen te krijgen, schreef de 33-jarige: „Eind februari!”

Eind augustus liet de voormalig kindster al een stukje van een nieuwe single met de titel Xanax horen. Het lied zou gaan over ’angstgevoelens en druk en hoe je goed voor jezelf moet zorgen’. In het voorproefje lijkt Lohan het verslavende kalmeringsmiddel Xanax toe te zingen: „Ik probeer van je weg te blijven, maar je maakt me high. Ik kan nog wel één tripje maken, alleen vannacht.”

Lohan bracht in 2004 voor het eerst een plaat uit, Speak. Het album behaalde de platina status. Een jaar erop volgde A Little More Personal (Raw), waarvoor de actrice een gouden plaat in ontvangst mocht nemen. Haar laatste single, Bossy, kwam in 2008 uit en bleek een minder groot succes.