Nieuws/Entertainment
1547596841
Entertainment

'Dognap' Lady Gaga in Amerikaanse Opsporing Verzocht

De ontvoering van de hondjes van Lady Gaga was maandagavond een van de onderwerpen in America's Most Wanted, de Amerikaanse versie van programma's als Opsporing Verzocht.

De autoriteiten zijn nog altijd op zoek naar de daders van de 'dognap', waarbij de hondenuitlater van de zangeres, Ryan Fischer, werd beschoten. Hij liep afgelopen maand met drie hondjes van Lady Gaga door een woonwijk in Hollywood toen twee gewapende mannen uit een auto sprongen en de dieren probeerden mee te nemen. Toen Fischer zich probeerde te verweren en de hondjes niet wilde afgeven, schoot een van de daders hem neer.

De criminelen gingen er met twee honden, Gustav en Koji, vandoor, terwijl een derde, Asia, bij de uitlater achterbleef. Fischer is herstellende van zijn verwondingen en de honden werden een paar dagen later afgegeven bij een politiebureau.

De politie heeft niet veel informatie vrijgegeven over de vrouw die de dieren naar het bureau bracht. Volgens TMZ heeft ze verklaard dat ze de honden op straat vond, vastgebonden aan een paal. Het is niet duidelijk of zij de half miljoen dollar die Gaga had uitgeloofd voor de veilige terugkeer van de honden heeft ontvangen.