Entertainment/Sterren
1554950536
Sterren

Zangeres Sarita Lorena over dood vriend: ’Sommige dagen gaan slecht’

Sarita Lorena

Sarita Lorena

De zomer van zangeres Sarita Lorena verandert in een hel als begin juli haar vriend Siki Martina om het leven komt. „Sommige dagen gaan goed, sommige dagen gaan slecht”, vertelt de zangeres, die dit seizoen meedoet aan Beste Zangers, over deze moeilijke periode aan RTL Boulevard.

Sarita Lorena

Sarita Lorena

Een maand voor de eerste aflevering van Beste Zangers wordt dj en producer Siki Martina doodgeschoten. Sarita vindt het om die reden soms lastig om naar Beste Zangers te kijken. „Omdat ik dit (haar deelname aan Beste Zangers, red.) had besproken met hem, is het wel soms moeilijk om ernaar te kijken”, legt ze uit. „Maar ik wil altijd het positieve van het verhaal zien, dus soms kan ik wel genieten van de uitzendingen.”

Over Siki’s dood is een hoop onduidelijk. Het onderzoek is nog altijd in volle gang. „Als ik de antwoorden krijg, en dat geldt niet alleen voor mij maar ook voor alle nabestaanden, denk ik dat het toch wel enigszins een stukje rust biedt”, zegt Sarita. „Een mogelijke afsluiting van het rouwproces.”

De komende tijd richt Sarita zich op positieve dingen. Zo staat ze volgend jaar in Rotterdam Ahoy met Beste Zangers en start ze met haar eigen clubtour. „Daar heb ik heel veel zin in.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop