Nieuws/Entertainment
1555463393
Entertainment

’Temptation-Orpheo en Liessinde krijgen een baby’

Het lijkt er op dat Orpheo Krelis en Liessinde Ferrier, bekend van Temptation Island VIPS, het geluk weer hebben gevonden. En als we hun sociale media mogen geloven, zou er zomaar een kleintje voor het koppel aan kunnen komen.

Halverwege het laatste seizoen van Temptation Island VIPS gingen ook Orpheo en Liessinde de relatietest aan, nadat Channah en Quentin het programma verlieten in verband met de zwangerschap van Channah. De relatie van Orpheo en Liessinde wist geen stand te houden, maar het heeft er alle schijn van dat ze tóch weer bij elkaar zijn.

Op Instagram hint het koppel er zelfs op dat Liessinde zwanger zou zijn. Bij een foto waarop Orpheo’s hand op Liessinde’s buik ligt, schrijft Orpheo: „Na een tijdje afwezig te zijn geweest op social media kunnen Liessinde en ik binnenkort het nieuws met jullie delen. Wij hebben namelijk een kleine verrassing waar wij allebei heel enthousiast over zijn.”

Opmerkelijk genoeg is de post inmiddels alweer verwijderd. Eerder schreven enkele volgers dan ook al dat ze vermoeden dat er geen sprake zou zijn van een baby, maar een stunt die ’iets met voeding’ te maken heeft. Hoe het werkelijk zit? Dat zal -zoals Orpheo al schreef- binnenkort blijken.