1557491
Entertainment

Estelle en Gordon maken samen vakantieshow

Estelle Cruijf

Estelle Cruijf

Nederland is binnenkort een televisieduo rijker. Estelle Cruijff en Gordon Heuckeroth gaan voor het nieuwe RTL-programma Gordon en Estelle: weg ermee! samen op vakantie.

Estelle Cruijf

Estelle Cruijf

In de show gaan de zanger en het model met uiteenlopende groepen en met een zeer beperkt budget op pad in Nederland en de rest van Europa. Voor Gordon en Estelle: weg ermee!, dat vanaf deze lente wordt uitgezonden op RTL4, zijn de diva’s op zoek naar vriendengroepen, stelletjes, singles, collega’s of andere gezelschappen waarbij ze zich mogen aansluiten voor een midweek of lang weekend. Ze zullen dan samen laten ze zien dat je ook ’voor weinig’ een leuke vakantie kunt hebben.

Estelle en Gordon schikken zich volledig naar de groep waarbij ze zich aansluiten. Ze doen mee aan alle activiteiten die gepland staan, eten hetzelfde eten en slapen in hetzelfde hostel, appartement of tent.

Op Instagram schrijft Gordon: „Dus, ga jij dit voorjaar naar een stad of zee? Neem dan Gordon en Estelle mee! Ze willen graag in februari, maart of april met je mee op reis. Alles is mogelijk: van een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiereünie tot een natuurtrip of religieuze reis.”