Entertainment/Sterren
1561125562
Sterren

Ashton Kutcher had ticket voor ruimtevlucht, maar hierom ging hij niet

Het had niet veel gescheeld of Ashton Kutcher had een ruimtereis gemaakt samen met de Britse miljardair Richard Branson. De acteur had al een ticket, maar zijn vrouw Mila Kunis zag het vanwege de risico’s niet zitten, vertelt hij in een interview met Cheddar News.

Kutcher zou met Branson meegaan met de Virgin Galactic. „Toen ik trouwde en kinderen kreeg, vond mijn vrouw het voor het gezin geen slimme beslissing om de ruimte in te gaan”, zei Kutcher. „Ik zou op de volgende vlucht zitten, maar uiteindelijk heb ik mijn ticket terugverkocht aan Virgin Galactic.” Toch sluit hij het in de toekomst niet uit. Kutcher hoopt ooit alsnog een ruimtereis te maken.

Vorige week voltooide de 70-jarige Branson met succes een testvlucht met zijn bedrijf Virgin Galactic. Samen met twee piloten en drie andere bemanningsleden aan boord bereikte de raket een hoogte van 80 kilometer. Een kwartiertje later landde Unity weer veilig op aarde. Het bedrijf wil in de toekomst toeristische vluchten naar de ruimte aanbieden.