Entertainment/Gossip
1567259923
Gossip

Dwayne Johnson had ruzie met Vin Diesel liever niet publiekelijk uitgevochten

Dwayne Johnson had zijn ruzie met Vin Diesel liever niet publiekelijk uitgevochten. In een interview met Vanity Fair vertelt de acteur dat hij een slechte dag had toen hij in 2016 op Instagram leegliep over het gedrag van zijn Fast & Furious-collega.

In die post had Johnson het over een onprofessionele collega. „Er zijn mannelijke medespelers, lafaards, met onprofessioneel gedrag”, schreef de acteur, die verder geen namen noemde. Al gauw werd duidelijk dat hij doelde op het gedrag van zijn Fast & Furious-collega Vin Diesel.

In het interview dat dinsdag uitkwam, zegt Johnson: „Ik meende wat ik zei, absoluut. Ik meen alles wat ik zeg. Maar het was niet oké om me publiekelijk uit te spreken.”

Volgens Johnson hebben Diesel en hij op aandringen van de studio nog wel een gesprek gehad, maar kwam daar weinig uit. „Ik zou het geen vreedzame meeting noemen, maar het bracht duidelijkheid. Hij en ik hadden een goed overleg in mijn trailer, en uit dat gesprek werd heel duidelijk dat we twee uitersten zijn. En we hebben besloten het daarbij te laten.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop