Nieuws/Entertainment
157612
Entertainment

Céline Dion zingt tijdens Billboard Awards

Céline Dion zal op 21 mei optreden tijdens de uitreiking van de Billboard Music Awards, zo laat de organisatie van de prijsuitreiking weten. Dion zal haar megahit My Heart Will Go On opvoeren ter gelegenheid van het 20-jarige jubileum van de titelsong voor de film Titanic.

"Dit nummer betekent heel veel voor mij en heeft een grote rol gespeeld in mijn carrière", aldus de 49-jarige zangeres. "Ik ben James Horner en Will Jennings dankbaar voor het schrijven van het nummer en dat ze me de gelegenheid hebben gegeven een onderdeel te zijn van het succes van Titanic", vervolgt Dion.

Het nummer won in 1997 de Oscar voor de beste titelsong van de speelfilm Titanic, over de beroemde scheepsramp met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in de hoofdrol. In 1998 wint Dion een Golden Globe en in 1999 een Grammy voor het nummer.

Ook Cher zal optreden tijdens de 27e editie van de jaarlijkse uitreiking van de muziekprijzen. Cher ontvangt een Icon Award voor haar gehele oeuvre en zal haar hitsingle Believe zingen.