Nieuws/Entertainment
157733
Entertainment

Kenny Goss wist van escapades George Michael

Toen George Michael in 2006 werd 'betrapt' toen hij stond te zoenen met een onbekende man waren zijn fans in shock, maar Kenny Goss haalde er zijn schouders over op.

De ex-partner van de afgelopen jaar overleden Britse zanger doet in The Sun een boekje open over het liefdesleven van hem en George. "We hadden een open relatie. Jaloers ben ik nooit geweest", aldus Goss.

"Ik heb vaak vragen gekregen over dat voorvalletje in 2006, maar voor ons was het de normaalste zaak van de wereld. We hadden een open relatie, niets bijzonders hoor. Het is best normaal onder homokoppels", aldus de Amerikaan. Goss vertelt verder dat zijn partner geregeld vertelde over de avontuurtjes die hij had beleefd. Hij geeft aan zelf ook met andere mannen te zijn geweest, maar dat George een stukje avontuurlijker was.

Kenny en George waren in totaal vijftien jaar samen. In 2011 ging het stel uit elkaar vanwege de verslavingsproblemen van Kenny. Een paar jaar na de breuk belandde George ook in een afkickkliniek. Goss hielp hem bij zijn herstel.