Nieuws/Entertainment
1577632410
Entertainment

Rick Paul van Mulligen wordt opnieuw vader

Acteur Rick Paul van Mulligen (38) en zijn man René (33) verwachten een tweede kindje. De biologische moeder van hun eerste zoon Ko, Nina de la Croix (38) is opnieuw zwanger.

Het drietal, dat samen de opvoeding van Ko deelt, zullen dit ook na de komst van de nieuwe baby doen. Drie jaar na de geboorte hebben Rick, René en Nina besloten graag nog een tweede te willen. Nina laat aan Linda. weten: „Toen we uiteindelijk tot de conclusie kwamen dat alle drie heel graag te willen, heb ik mezelf geestelijk klaargestoomd. Want ik wilde deze keer allesbehalve naïef erin stappen.”

Vergeleken met haar vorige zwangerschap, verloopt het ditmaal voorspoedig. „Ik vond het onverwacht intens. Ko was weliswaar een weloverwogen beslissing, maar we waren ook naïef. We hielden geen rekening met dingen die fout konden gaan, of lastig zouden zijn. Nu zijn we een stuk ouder en wijzer. We weten nu hoe het is om een kind te krijgen en te hebben”, aldus de 38-jarige cabaretière.

René is de biologische vader van Ko en van het aanstaande kindje is Rick de vader. „Maar dat zegt niets over Renés liefde voor dit kindje, of voor Ricks liefde voor Ko. Het is niet zo dat ’hij nu ook zijn eigen kind heeft’. Nee, Ko is net zozeer zijn kind. Net zoals ik niet hun draagmoeder ben – ik ben Ko’s móéder. Voor mij is het gezin nu echt compleet: we zijn met zijn vijven, alle genen zijn gemengd. Ik vind dat een romantisch idee”, aldus Nina.