Nieuws/Entertainment
1582210296
Entertainment

Alan Dershowitz wil zijn naam niet verborgen houden in Maxwell-documenten

Alan Dershowitz zegt dat hij niets te verbergen heeft

Alan Dershowitz zegt dat hij niets te verbergen heeft

Waar de meeste machtige mannen er alles aan zouden doen om hun namen uit rechtbankdocumenten te houden die verband houden met de zaak over Epstein en Ghislaine Maxwell, doet advocaat Alan Dershowitz het tegenovergestelde. Dat meldt Page Six. De advocaat vraagt een federale rechter om zijn naam gewoon te laten zien in het 418 pagina’s tellende dossier in de zaak van Virginia Giuffre tegen Ghislaine Maxwell.

Alan Dershowitz zegt dat hij niets te verbergen heeft

Alan Dershowitz zegt dat hij niets te verbergen heeft

Het dossier van een zaak uit 2016 werd onlangs openbaar gemaakt vanwege het onderzoek naar Ghislaine Maxwell, die 35 jaar celstraf boven het hoofd hangt vanwege haar banden met Epstein en de verdenking op het ronselen van meisjes.

Maar tegelijkertijd klaagt Dershowitz Epstein-beschuldiger Virginia Giuffre aan voor laster. Giuffre had namelijk ook zijn naam genoemd als een van de machtige mannen met wie zij als seksslavin van Epstein seks moest hebben. Giuffre heeft hem al eerder aangeklaagd voor laster toen hij deze beweringen ontkende.

Met het publiek maken van zijn naam denkt Dershowitz aan te tonen dat Giuffre zou liegen. „Ik heb ervoor gevochten om al het materiaal in deze zaak te openbaren en alle namen onbewerkt te laten staan, zodat Giuffre’s bizarre verhalen getoond kunnen worden zoals ze zijn: onjuist. Ik heb niets te verbergen, terwijl Giuffre dat wel heeft. Want de e-mails en het boekmanuscript dat ze probeert te verbergen, bewijzen dat ze me nooit heeft ontmoet. Alles in deze zaak moet onthuld worden.”