Entertainment/Sterren
1582278597
Sterren

Beste Zangers schuift Glennis Grace aan de kant: ’Erg pijnlijk’

Glennis Grace doet niet langer mee aan Beste Zangers Live. Dat maakt de organisatie maandag bekend via sociale media. „Beste Zangers staat voor verbinding door middel van muziek en interactie met elkaar (artiest en publiek). Op dit moment kunnen we dit niet waarborgen met Glennis Grace in de line-up.”

„We voelen dat deze editie van Beste Zangers Live te vroeg komt om een optreden van Glennis ten volle tot zijn recht te laten komen”, luidt het bericht. „Morgen zullen wij een vervangende naam aankondigen.”

De mededeling slaat ongetwijfeld op het incident waarbij Grace half februari betrokken raakte. De zangeres werd toen aangehouden nadat ze verhaal was gaan halen in de supermarkt omdat haar zoon er zou zijn aangevallen. Ze zou verscheidene medewerkers hebben mishandeld.

’Erg pijnlijk’

In een reactie laat Grace weten de beslissing van de organisatie te „betreuren”. „Dat juist het tv-programma dat zorgde voor een doorbraak in haar carrière haar optreden annuleert, vindt ze erg pijnlijk”, aldus het management van de tegen RTL Boulevard.

Beste Zangers Live, een live-editie van het bekende muziekprogramma, wordt op 13 en 14 mei gehouden in Rotterdam Ahoy. Oud-deelnemers, onder wie Rolf Sanchez, Emma Heesters en Julia Zahra, maken deel uit van de line-up.