Nieuws/Entertainment
1583068888
Entertainment

Marlijn zegt cloud vaarwel na diefstal foto’s

Marlijn Weerdenburg heeft zich voor het eerst uitgelaten over de diefstal van privéfoto’s uit haar cloud. De presentatrice en zangeres vond het in eerste instantie vreselijk dat vreemden met de beelden aan de haal waren gegaan maar probeert het nu van zich af te zetten.

„Ik vond het toen helemaal niet leuk”, zei Marlijn donderdag in RTL Boulevard over het nieuws dat in april naar buiten kwam. Ook al wist ze dat ze geen hele rare foto’s in haar cloud had staan, was het toch schrikken. „Het bleek uiteindelijk om drie foto’s te gaan, waarvan er eentje met blote borsten was.”

Marlijn deed aangifte en probeerde het daarna zo snel mogelijk te vergeten. „Ik denk dan: ik loop ook wel eens topless op een strand. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het niet klopt dat iemand in jou privéspullen zit.” Die sexy foto vond ze daarom uiteindelijk ook het minst erge. „Er zitten ook foto’s van mijn familie en een wat mindere periode in mijn leven tussen. Niets seksueels, maar juist die persoonlijke dingen. Dat vond ik heel erg, want dat gaat niemand wat aan.”

De politie is momenteel nog op zoek naar de dader. „Ze zijn er mee bezig. Het is heel goed opgepakt door de politie. Verder probeer ik mij niet druk te maken”, aldus Marlijn, die haar cloud inmiddels vaarwel heeft gezegd. „Ik heb geen cloud meer. Ik vind het te eng.”

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo