Nieuws/Entertainment
1583867200
Entertainment

Beau en Albert praten over nieuwe samenwerking op tv

Er vinden gesprekken plaats tussen Beau van Erven Dorens en zijn redactie en Albert Verlinde over een mogelijke samenwerking in de nieuwe talkshow die Van Erven Dorens voor RTL gaat maken. Dat heeft de zender dinsdag bevestigd. Verder doet RTL geen mededelingen.

Het zou voor het eerst in vier jaar tijd zijn dat het tweetal weer samen op televisie te zien zou zijn. Van Erven Dorens en Verlinde vormden jarenlang de kern van het programma RTL Boulevard. Het team viel uit elkaar toen Van Erven Dorens in 2009 naar SBS vertrok. Hij keerde in 2016 terug naar Boulevard, maar toen vertrok Verlinde, omdat deze zich meer met zijn theaterbedrijf wilde gaan bezighouden.

Hij keerde in januari terug naar televisie in het SBS-programma 6 Inside. Maar het programma met zijn nieuwe co-presentator Jan Versteegh trok niet veel kijkers en werd voor de zomervakantie stopgezet.

Talpa

Of Talpa akkoord gaat met een samenwerking tussen Van Erven Dorens en Verlinde is nog maar de vraag. Verlinde tekende begin dit jaar voor twee jaar bij de zendergroep van John de Mol. Wat hij nu met het verdwijnen van 6 Inside gaat doen, is nog onduidelijk. „Het is echt nog niet bekend”, zo zei Verlinde dinsdag in RTL Boulevard. Hij wilde in de uitzending niet ingaan of hij mogelijk naar de late Shownieuws gaat. „Dat vind ik lastig. Ik wi lgewoon eerst even nadenken over wat ik nou precies wil.”

De nieuwe talkshow van RTL moet begin september van start gaan. De NPO lijkt af te stevenen op een talkshowoorlog; dinsdag werd bekend dat de shows van Eva Jinek en Jeroen Pauw voortaan ook om 22.30 uur beginnen en dus lijnrecht tegenover het nieuwe programma van Van Erven Dorens komen te staan.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo