Entertainment/Sterren
1583993104
Sterren

’Zayn al poosje gebroken met platenmaatschappij’

De zanger Zayn Malik heeft gebroken met zijn Amerikaanse platenmaatschappij RCA, melden Britse media. Het contract zou al een „tijdje” geleden verbroken zijn omdat hij „niet te managen” zou zijn. Ook zou hij kampen met een marihuanaverslaving en zou hij afspraken niet nakomen.

De zanger, onder meer bekend van de hit Dusk Till Dawn, is nog wel te zien op de website van RCA. De vermeende contractbreuk volgt op het nieuws dat de One Direction-ster zijn schoonmoeder Yolanda Hadid zou hebben mishandeld. De zanger is eerder deze week voor de rechter verschenen en kreeg een proeftijd van bijna een jaar opgelegd omdat hij het Nederlandse oud-model „psychisch en fysiek pijn” zou hebben gedaan, meldt TMZ vrijdag op basis van rechtbankdocumenten.

Donderdag vertelden ingewijden dat de artiest en zijn vriendin Gigi Hadid hun relatie hadden verbroken vanwege een ruzie tussen Zayn en Yolanda. Ze hebben nog niet gereageerd op het nieuws over een breuk, maar lieten wel weten dat de veiligheid van hun 1-jarige dochter de prioriteit heeft. Malik ontkent daarnaast dat hij Yolanda heeft geslagen.