Entertainment/Sterren
1586204052
Sterren

Sylvie Meis ’vereerd’ met uitnodiging voor staatsbanket

Sylvie Meis was ’zeer vereerd’ dat ze maandag mocht aanschuiven tijdens het banket ter ere van het staatsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Duitsland. Op Instagram deelde de presentatrice dinsdag een aantal foto’s van de bijzondere ontmoeting met het koningspaar.

„Als trotse Nederlander die vrijwillig en gelukkig in Duitsland woont, kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer vereerd was door de uitnodiging van de Duitse president Frank-Walter Steinmeier en zijn vrouw Elke Büdenbender om het staatsbanket bij te wonen”, schrijft ze bij de beelden.

Tekst loopt door onder Instagrambericht

Sylvie maakte onverwachts haar opwachting bij het diner in Slot Bellevue, de officiële ambtswoning van Steinmeier. Voor het oog van de Duitse en Nederlandse pers arriveerde ze in een rode jurk van modehuis Marchesa waarna ze een vorkje meeprikte en de koning en koningin ontmoette.

Tekst loopt door onder Instagrambericht

De presentatrice was waarschijnlijk uitgenodigd omdat ze in zowel Nederland als Duitsland een bekendheid is. Sylvie woont inmiddels al jaren in Hamburg en presenteerde door de jaren heen diverse Duitse tv-shows.