Entertainment/Sterren
1587849579
Sterren

Zoon Norman Reedus en Helena Christensen opgepakt

Mingus Reedus, de zoon van Walking Dead-acteur Norman Reedus en voormalig topmodel Helena Christensen, wordt beschuldigd van mishandeling. Het 21-jarige model werd vrijdag gearresteerd na een vechtpartij in New York en op het politiebureau in staat van beschuldiging gesteld. Volgens de New York Daily News wordt hij over een paar weken in de rechtbank verwacht.

Een 24-jarige vrouw beweert dat ze ruzie kreeg met Mingus en dat hij haar in het gezicht sloeg. Ze liep daarbij een wond boven haar oog op, maar maakt het naar omstandigheden goed.

Het model vertelt aan de krant dat het een ongeluk was. Hij zegt dat hij en zijn vrienden door de dame en haar vrienden werd aangevallen. Mingus stak zijn arm uit om te voorkomen dat ze hem sloeg, maar raakte haar daardoor per ongeluk. „De politie zag dat een van de meiden gewond was en weigerde naar de context te luisteren”, zegt het model.

Norman Reedus en Helena Christensen waren van 1998 tot en met 2003 samen. Ze zijn na het einde van hun relatie goede vrienden gebleven en deelden de opvoeding van Mingus.