Nieuws/Entertainment
1590692615
Entertainment

Marco Borsato doorbreekt STILZWIJGEN op SBS6

Voor het eerst sinds de mediastilte van ruim een jaar spreekt Marco Borsato exclusief en openhartig in een speciale editie van Linda’s Wintermaand. Op de bank bij Linda vertelt hij over wat er het afgelopen jaar met hem is gebeurd.

Zo vertelt hij over de zware periode van zijn burn-out, de scheiding van Leontine en het effect daarvan op zijn leven. Ook blikt Marco met Linda vooruit op de toekomst en bespreken ze waar hij op hoopt en wat hij verwacht. Linda de Mol laat weten dat ze heel blij is dat ’het er nu toch van gaat komen’. „Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje. We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar. Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen. Hij is dan ook de enige gast in deze special van de Wintermaand.”

Ruim een jaar geleden besloot Borsato even een mediastilte in te lassen. De zanger kreeg te maken met een burn-out en scheidde na een huwelijk van bijna 22 jaar van zijn vrouw Leontine.

Deze Linda’s Wintermaand Special: Marco Borsato is op zaterdag 13 maart om 20.00 uur te zien op SBS6.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo