Entertainment/Royals
1591219929
Royals

The Times: Harry en Meghan hebben vrede met verlies Frogmore Cottage

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben vrede met de beslissing dat ze afscheid moeten nemen van hun Britse residentie Frogmore Cottage. Volgens The Times zijn ze „oké” met het besluit van koning Charles.

De krant stelt bovendien dat de hertog en hertogin van Sussex niet „verbijsterd” zijn over het verzoek. „Als we moeten verhuizen, dan gaan we eruit”, zou hun reactie zijn geweest. Deze nuchterheid staat in schril contrast met eerdere berichtgeving waarin insiders juist menen dat Harry en Meghan geschokt zijn. Zelf heeft het tweetal nog niet gereageerd.

Frogmore Cottage staat in Windsor en is onderdeel van het landgoed van koning Charles. Het was de eerste woning van Harry en Meghan. Zij kregen het vlak na hun bruiloft in 2018 van koningin Elizabeth. Toen het stel zo’n twee jaar later naar Californië verhuisde, hielden Harry en Meghan de cottage wel aan als hun officiële Britse verblijf.

Omdat het paar tegenwoordig zelden in het Verenigd Koninkrijk is, zou Charles de woning aan zijn jongere broer prins Andrew willen geven.