Entertainment/Cultuur
159243362
Cultuur

Festival Down The Rabbit Hole in vier minuten uitverkocht

Down The Rabbit Hole in Beuningen (2019).

Down The Rabbit Hole in Beuningen (2019).

De laatste kaarten voor het Nederlandse festival Down The Rabbit Hole zijn in vier minuten uitverkocht. Dat laat de organisatie weten via sociale media. Er waren achtduizend kaarten in de verkoop voor het muziekfestival, waar onder meer Gorillaz, Disclosure, Doe Maar en Balthazar optreden.

Down The Rabbit Hole in Beuningen (2019).

Down The Rabbit Hole in Beuningen (2019).

Er is nog wel een aantal combinatiekaarten beschikbaar, bij deze tickets zit een ’luxe’ accommodatie inbegrepen, zoals een tent of een kleine bungalow. De prijs van deze kaartjes is veel hoger dan de reguliere kaarten, waarbij de festivalgangers hun eigen accommodatie moeten meenemen voor de camping.

Het festival is vanwege de coronasituatie met meer dan een maand opgeschoven van begin juli naar eind augustus. De organisatie verwacht dat door de verplaatsing de kans groter is dat het festival kan doorgaan en dat er in augustus meer internationale bands en artiesten kunnen worden geboekt, omdat die dan wel op tournee zijn.

Ook verhuist Down The Rabbit Hole dit jaar eenmalig naar het terrein van Lowlands in Biddinghuizen. Normaliter is het festival in Beuningen. Omdat het festival veel spullen op het terrein deelt met ’grote broer’ Lowlands, dat het weekend ervoor is, ontstond het idee eenmalig naar Biddinghuizen te verhuizen.