Nieuws/Entertainment
1597051687
Entertainment

Nikki Bella wordt boos als ze geen seks heeft

Nikki Bella

Nikki Bella

In de nieuwste aflevering van The Bellas Podcast is Nikki Bella bijzonder openhartig over haar seksleven en de gevolgen daarvan. Zo vertelt ze dat ze onlangs twee weken niet intiem kon zijn met haar verloofde Artem Chigvintsev en daar erg boos door werd.

Nikki Bella

Nikki Bella

Artem en ik hebben een geweldig seksleven. Ze zeggen dat dansers de beste zijn en ik kan je vertellen: de manier waarop hij zijn heupen beweegt...”, begint Nikki Bella suggestief. „Als je eenmaal een danser hebt gehad, wil je nooit meer anders! Echt waar. We hadden laatst twee weken geen seks en ik werd er gewoon boos van. Je weet wel, zoals je ook hangry (boos van de honger, red) kunt zijn. Ik werd er hangry van.”

Nikki en Artem zijn sinds januari 2019 samen. Hoewel ze destijds nog liet weten dat hun contact zeker niet het begin van een romantische relatie zou zijn, omdat de ’pers roet in het eten had gegooid’ met alle aandacht, bleek hun liefde sterker. In januari 2020 verloofden de twee zich en later die maand kondigde ze haar zwangerschap aan.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd