Nieuws/Entertainment
1600614
Entertainment

Exclusief via Privé

Barbie verrast fans met persoonlijke video

Ruim twee weken geleden werd Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, met loeiende sirenes naar het ziekenhuis afgevoerd. Overmatig drugsgebruik had de blonde realityster doen balanceren op het randje van de dood, maar inmiddels verblijft ze in een afkickkliniek, waar ze voor de tweede keer sinds haar opname naar buiten mocht en van die gelegenheid gebruik maakte om zich in een videoboodschap tot haar trouwe fans te richten.

„Ondanks alles gaat het nu een stukje beter. Ik heb heel veel rust en ik heb heel veel steun van mensen”, vertelt Barbie, exclusief via Privé, in de persoonlijke video. „Mijn lieve fans, vrienden, mijn familie en mijn vriendje. En ik wil jullie daarvoor heel erg bedanken, want alle lieve berichten hebben mij heel veel goed gedaan. Ik heb heel veel lieve kaartjes gekregen, bloemen, noem maar op.”

Uiteraard is de Haagse realityster, ijdel als ze is, overspoeld met beautyproducten. „Niet dat dat het allerbelangrijkste is, maar jullie weten hoe ik ben. Ik ben heel erg ijdel en ik word vrolijk van mooie nagels, lippen en uiterlijk. Maar ja, dat is ook niet alles. Ik wil in ieder geval iedereen bedanken die mij de afgelopen dagen en weken heeft gesteund. Hier staat een hele nieuwe Barbie, een positieve Barbie! Het komt helemaal goed. Een hele dikke kus van Barbie en ik hou van jullie.”

Morgen in de nieuwste editie van weekblad Privé: Barbie haar eigen verhaal: „Ik ben zo blij dat ik nog lééf!”