Entertainment/Sterren
1601538218
Sterren

Patricia Paay klaar voor nieuwe start in nieuw huis

Het was een tijdje stil rond Patricia Paay doordat ze gevloerd was door een flinke griep, maar de diva heeft zeker niet stil gezeten. In alle stilte is zij verhuisd naar een nieuw huis en weer helemaal klaar voor alle gezelligheid, die dankzij de versoepelingen weer mogelijk lijkt te zijn.

„Ik ben terug in mijn oude buurtje vlak bij mijn zus en ook bij mijn moeder. Veel meer ruimte dan dat wij eerst hadden, plek voor een kantoortje, meer gezelligheid en alle winkels op loopafstand”, laat Paay op sociale media weten.

Hoewel Patricia en Robbert altijd ’met veel plezier op de Kop van Zuid’ hebben gewoond, viel er volgens de diva weinig te beleven. Dat is nu wel anders. „Nu een heerlijk megagroot terras om lekker te relaxen, te eten met vrienden en voor de hondjes.”

De komende week kan ze sowieso nog volop genieten, Patricia laat weten pas vanaf volgende week weer aan de slag te gaan met LaPaay Cosmetics, haar cosmeticalijn die ze nieuw leven in heeft geblazen. Vorige maand verklapte ze al aan Privé dat het dit keer geen make-uplijn betreft, maar verzorgingsproducten die goed zijn voor de gezondheid, waaronder een anti-aging dag -en nachtcrème, een oogserum en collageen-booster in poedervorm. „Dood gaan we allemaal en ouderdom kun je niet tegenhouden, maar hoe leuk is het dat je er iets aan kunt doen om dat proces wat te vertragen?”