Entertainment/Sterren
1607796322
Sterren

Chris Noth uit finale And Just Like That... verwijderd

De in opspraak geraakte Chris Noth is niet langer te zien in de laatste aflevering van And Just Like That... Volgens TV Line zat er oorspronkelijk een flashback met de acteur in de finale, maar hebben de makers besloten die te verwijderen.

Noth wordt door vijf vrouwen beschuldigd van misbruik, van een poging tot aanranding en verkrachting. De 67-jarige ontkent en houdt vol dat de seksuele ontmoetingen met wederzijdse instemming plaatsvonden. Eerder liet zijn managementbureau hem vallen vanwege de aantijgingen en werd hij uit de serie The Equalizer geschreven.

And Just Like That...-hoofdrolspelers Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon lieten vorige maand in een statement weten achter de vermeende slachtoffers te staan. „We zijn erg bedroefd door de aantijgingen rond Chris Noth”, aldus het trio in een verklaring op social media. „We steunen de vrouwen die naar voren zijn gekomen met hun pijnlijke ervaringen. We weten dat dat heel moeilijk moet zijn geweest en we juichen het toe dat ze dit hebben gedaan.”

De laatste aflevering van Sex and the City-reboot And Just Like That... verschijnt op 3 februari op HBO Max. Die streamingservice is nog niet beschikbaar in Nederland.