Nieuws/Entertainment
1611734496
Entertainment

Stella McCartney verwijdert Instagram post over Meghan

Onder druk van haar volgers heeft Stella McCartney een Instagram post over Meghan Markle weggehaald, waarin ze haar eigen kleding promootte. De hertogin van Sussex droeg een jas van McCartney’s modelabel tijdens Remembrance Day afgelopen zondag, maar op sociale media vond men het weinig chique van de Britse mode-ontwerpster om hier op zo’n zware dag naar te verwijzen. Dit meldt Page Six.

Stella had een foto van Meghan gepost waarop ze te zien is in de zwarte jas van het merk, met daarbij de tekst: „Ik ben zeer vereerd dat de hertogin van Sussex onze mantel van de herfstcollectie draagt tijdens de herdenking. x Stella.”

Sommige volgers complimenteerden haar met het ontwerp maar anderen vonden het zeer ongepast. „Op deze dag herdenken we de mensen die gevochten hebben voor onze vrijheid en dan ga je dus niet jezelf promoten. Ik ben in shock”, schrijft iemand. „Je kan zo’n beladen dag echt niet gebruiken als marketingtool voor je producten, dat is echt respectloos. Er zijn mensen gestorven en jij laat jouw jas zien. Dit is aan alle kanten verkeerd”, zegt een ander.