Nieuws/Entertainment
1619508434
Entertainment

Lady Gaga onaangenaam verrast door vader

Lady Gaga

Lady Gaga

Toen Lady Gaga afgelopen zaterdag haar 34e verjaardag vierde, vroeg haar vader Joe Germanotta diezelfde dag via de crowdfundingsite GoFundMe om 50.000 dollar om zo het personeel van zijn familierestaurant Joanne Trattoria te kunnen betalen. Iets wat Gaga niet wist en wat haar onverwacht op veel kritiek kwam te staan. Dit meldt Page Six.

Lady Gaga

Lady Gaga

„Ze had er totaal geen weet van, wat erg vervelend was. Zeker omdat ze jarig was. Haar moeder Cynthia en Gaga zelf zouden het nooit laten gebeuren dat het personeel zonder geld zou komen te zitten, maar deze actie heeft Joe op eigen houtje opgezet”, aldus een bron.

Op het moment dat Joe online om 50.000 dollar vroeg, werd er direct kritiek geleverd op Lady Gaga. De zangeres, die in 2019 ruim 39 miljoen dollar verdiende, zou dit bedrag makkelijk kunnen ophoesten, meenden de volgers van de actie. Gaga’s vader schrok zo van de reacties, dat hij zijn vraag direct offline haalde.

„Het was een domme actie. Hij handelde impulsief, nadat hij meerdere mensen om geld zag vragen voor een goed doel. Zijn vraag stond alleen in geen enkele verhouding tot die van anderen.”