Nieuws/Entertainment
1620151
Entertainment

’Het is niet voor niets Valentijnsdag’

Kim Kardashian stuurt bekende ’haters’ flesje parfum

Kim Kardashian (l.), Taylor Swift

Kim Kardashian (l.), Taylor Swift

Kim Kardashian is van plan zich komende Valentijnsdag van haar beste kant te laten zien. De realityster en onderneemster zal al haar prominente haters, Taylor Swift incluis, een of meerdere flesjes van haar parfums toesturen.

Kim Kardashian (l.), Taylor Swift

Kim Kardashian (l.), Taylor Swift

Kim postte op sociale media een foto met daarop een aantal notitiebriefjes, waarop de namen staan van een groot aantal bekende vrienden die een fles tegemoet kunnen zien. De namen van de gelukkigen met wie de vrouw van Kanye West op minder goede voet staat, stonden geschreven op blauwe briefjes. Behalve Taylor Swift zijn dat onder meer Piers Morgan, Sharon Osbourne, Bette Midler en voormalig schoonzus Blac Chyna.

De drie verschillende geurtjes van het merk worden in een hartkleurig doosje bij de gelukkigen bezorgd. „Iedereen verdient een Valentijn, dus ik stuur zowel mijn geliefden als mijn haters een doos toe. Het is niet voor niets Valentijnsdag”, aldus Kim.

Journalist Piers Morgen was de eerste die reageerde op het gebaar van de Amerikaanse diva. Hij tweette: „Ik ben trots en nederig dat ik de enige man ben die Kim Kardashians Valentijn-haatlijst heb gehaald! #KeepingAwayFromTheKardashians.”