Nieuws/Entertainment
1620637939
Entertainment

Romcom Wat is dan liefde is bekroond met Gouden Film

Elise Schaap

Elise Schaap

De romantische komedie Wat is dan liefde heeft binnen een week meer dan 100.000 bezoekers in de bioscopen mogen verwelkomen. Dat betekent dat de romcom is bekroond met een Gouden Film. Regisseur Aniëlle Webster en hoofdrolspeelster Elise Schaap werden donderdagmiddag met de award verrast.

Elise Schaap

Elise Schaap

Wat is dan liefde vertelt het verhaal van echtscheidingsadvocaat Cato (Elise) die de kans krijgt om partner te worden bij een commercieel kantoor dat behoefte heeft aan verandering. Cato lijkt de aangewezen persoon om de advocaten wat moraal bij te brengen. Tot ze collega Gijs (Maarten Heijmans) ontmoet die alles vertegenwoordigt wat ze verafschuwt.

De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.