Entertainment/Royals
1620721051
Royals

Pippa Middleton opent glamoureuze camping

Pippa Middleton

Pippa Middleton

Pippa Middleton, de zus van de Britse hertogin Catherine, en haar wederhelft James Matthews openen binnenkort een glamoureuze camping in Bucklebury. Naast glamping-hutjes komen er op de site ook een boerderijwinkel en een restaurant.

Pippa Middleton

Pippa Middleton

Pippa en James, die samen drie kinderen hebben, koesteren wilde plannen om het familiebedrijf uit te breiden. Het doel? Het reeds bestaande Bucklebury Farm Park een grondige opfrisbeurt geven én uitbreiden tot een vakantiedomein van 77 hectare groot. Het park beschikt al over een kinderboerderij, een café en een slaaphut voor ongeveer dertig personen, maar daar moeten nu onder meer een speelplein voor kinderen en glamping-accomodaties bijkomen.

De twee willen ook de bestaande kinderboerderij opfrissen, veel nieuwe bomen aanplanten en een tentoonstelling van vintage landbouwvoertuigen realiseren. Op het domein moeten overal lantaarns komen, die ’s avonds een romantische en Pinterest perfect sfeer garanderen. Wanneer het vernieuwde park klaar zal zijn is niet bekend, maar volgens bronnen in de Britse pers schakelen Middleton en Matthews eind deze zomer een versnelling hoger wat de opbouw betreft.

Met de vernieuwde camping in aantocht krijgt Pippa het nog druk deze zomer. Onlangs werd bekend dat ze eerder deze maand is bevallen van haar derde kindje.