Nieuws/Entertainment
1628955
Entertainment

De Luizenmoeder blijft records breken

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman

De serie De Luizenmoeder heeft zondagavond een nieuw record gevestigd. Er keken naar de vierde aflevering bijna 3,5 miljoen mensen. Dat is ruim een miljoen meer dan vorige week zondag, blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek.

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman

Het populaire programma scoort elke week hogere kijkers en brak ook al tweemaal het record van uitgesteld kijken. De vorige aflevering behaalde 2,4 miljoen kijkers op de zondagavond en in totaal 3,9 miljoen kijkers, inclusief de mensen die in de loop van de week ’uitgesteld’ keken. Deze cijfers van de vierde aflevering zijn pas over een week beschikbaar.

De serie, met Jennifer Hoffman en Henry van Loon, vertelt over de besognes van Juf Ank, schoolmeester Anton en moeder Hannah op basisschool De Klimop.

Het tweede programma in de top van best bekeken programma’s, Studio Sport, trok bijna 2,3 miljoen kijkers. Daarna volgt het NOS Journaal met 2,2 miljoen. Door het hart van China trok 1,2 miljoen belangstellenden en de satirische hits Zondag met Lubach en Dit was het nieuws ontliepen elkaar niet veel, met beiden rond de 1,1 miljoen kijkers.