Nieuws/Entertainment
1629148134
Entertainment

Carole Baskin ligt eruit bij Dancing With The Stars

Het Dancing with the Stars-avontuur van Carole Baskin, een van de gezichten uit de populaire Netlix-docuserie Tiger King, zit erop. De dierenactiviste heeft de Amerikaanse dansshow maandag in de derde aflevering moeten verlaten.

Baskin en haar danspartner kregen van de jury niet genoeg punten voor hun samba om door te kunnen gaan. Echt erg leek ze het niet te vinden. „Mijn man is zo blij dat ik weer naar huis ga”, reageerde Baskin lachend. Onder meer Catfish-presentator Nev Schulman en actrice Anne Heche zijn wel door naar de volgende ronde.

(Tekst loopt verder onder video)

Baskin werd eerder dit jaar bekend door de documentaireserie rond de extravagante dierentuinhouder Joe Exotic. De jarenlange strijd die de dierenactiviste, zelf eigenaresse van een opvangcentrum voor katachtigen, met hem had over de behandeling van zijn honderden tijgers en leeuwen was de belangrijkste verhaallijn uit de serie.

Moord

Ze probeerde de deuren van zijn dierenpark te sluiten en Joe zette op zijn beurt zijn vraagtekens bij de mysterieuze verdwijning van haar man. De ruzie tussen de twee liep steeds hoger op. Exotic, die eigenlijk Joe Schreibvogel heet, zit momenteel een celstraf uit voor onder meer het beramen van moord op Baskin.

Na het succes van Tiger King werden verschillende projecten aangekondigd die erop waren gebaseerd. Zo maakt Kate McKinnon een serie over Baskin en werken ook Nicolas Cage en Rob Lowe mee aan andere shows over de dierentuinhouder.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop