Nieuws/Entertainment
1630582
Entertainment

Guess-oprichter Marciano reageert op beschuldiging Kate Upton

Paul Marciano

Paul Marciano

Medeoprichter van Guess Jeans, Paul Marciano heeft vandaag voor het eerst gereageerd op de beschuldiging van misbruik door Kate Upton. Dat meldt TMZ.

Paul Marciano

Paul Marciano

Marciano zegt in zijn verklaring: „Mevrouw Upton verschaft geen details. Ze plaatst deze kwaadaardige en valse beschuldigingen slechts een paar uur voor een gala-event op ons hoofdkantoor in Los Angeles voor het onthullen van een nieuwe campagne. Er is mij verteld dat zij al een tijdje met anderen bezig is om mijn naam door het slijk te halen en dat ze zou gaan claimen dat ik haar betast zou hebben, naast andere dingen.”

Volgens Marciano is de beschuldiging dan ook vals. „Ik heb Kate Upton nooit aangeraakt. Ik ben nooit alleen geweest met Kate Upton. Ik heb me nooit ongepast gedragen richting haar.”

TMZ sprak een bron van Guess die wist te melden dat Kate Upton zelf notabene was uitgenodigd voor het evenement dat al weken gepland stond. De bronnen vertellen dat Marciano vermoedt dat Upton haar pijlen op hem richt omdat bet bedrijf de samenwerking met Upton beëindigde na een desastreuze fotoshoot. Het is Jennifer Lopez die in de voorjaarscampagne van het merk schittert en daardoor op de dag van de beschuldigingen in een moeilijke positie werd gemanoeuvreerd toen ze Paul Marciano begroette.

In de voorjaarscampagne van Guess schittert Jennifer Lopez

In de voorjaarscampagne van Guess schittert Jennifer Lopez