Nieuws/Entertainment
1631194374
Entertainment

’The Crown kost Gillian ’Thatcher’ Anderson relatie’

Ze maakt furore als Magaret Thatcher in The Crown. Maar daarvoor betaalt actrice Gillian Anderson wel een hoge prijs. Volgens Daily Mail is de stress en drukte rond de serie de reden voor de breuk met haar partner Peter Morgan.

Morgan is een van de makers van de populaire Netflix-serie. Hij en Anderson werkten recent nog samen aan het vierde deel van The Crown. Ze hielden hun relatie, die in 2016 ontstond, uit de spotlights, maar overtraden die zelfopgelegde regel juist vooraf aan het vierde seizoen. Gillian Anderson benadrukte in een interview dat ze haar rol als Margaret Tatcher in de serie over het Britse koningshuis níet aan haar partner te danken had. „Ik heb net als iedereen auditie gedaan.”

De regels van de twee, waaronder ook hun afspraak om geen commentaar op elkaars werk voor The Crown te geven, hebben desondanks hun relatie niet gered. Gillian Anderson is weer single. De twee waren vier jaar samen en hadden geen kinderen. Uit vorige huwelijken heeft de actrice wel een dochter en twee zonen.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd