Nieuws/Entertainment
1631218191
Entertainment

Meghan en Harry helpen jong stel uit de brand

Het kan soms nog knap lastig zijn een goede selfie te maken. Dat ondervonden ook Asymina Kantorowicz en een vriend. Gelukkig voor hen kwamen ze prins Harry en Meghan tegen en waren zij meer dan bereid het stel te helpen.

Harry, Meghan en Archie genieten momenteel samen met Meghans moeder Doria Ragland van een vakantie in Canada, waar zij niet alleen van elkaar maar ook volop van de natuur genieten. Tijdens een wandeling op nieuwsjaarsdag zorgden zij voor een bijzonder moment voor een jong stel dat een selfie probeerde te maken.

„We zagen een groep met twee honden”, vertelt Asymina Kantorowicz, toevallig een producer bij CTV News Vancouver Island. „Een van de vrouwen kwam naar me toe en vroeg of we hulp nodig hadden en of ze een foto voor ons moest maken. Ik zei ’sure’, ik zag toen nog niet wie het was.”

Bekend gezicht

Toen zag de producer een bekend gezicht in de groep: Meghans goede vriendin en Suits-collega Abigail Spencer. Op dat moment realiseerde ze zich dat de vrouw die een foto maakte de hertogin van Sussex zelf was. „Ik bevroor. Ik geloofde het eigenlijk niet. Toen keek ik opzij en zag ik prins Harry staan”, vertelt de producer. „Ik kon alleen maar uitbrengen: ’Selfie sticks zijn niet altijd handig’. Toen lachte ze en zei iets van ’dat moeten wij beter kunnen’. Prins Harry zei: ’geen stress’.”

Megan maakte drie foto’s, gaf de telefoon terug en wenste het stel gelukkig nieuwjaar. „We keken elkaar aan en zeiden: „Is dit echt gebeurd? Het lijkt wel een droom.”