Nieuws/Entertainment
1632689
Entertainment

Temptation-koppel Pommeline en Merijn uit elkaar

Net nu het nieuwe seizoen van Temptation Island van start is gegaan, hebben Pommeline en Merijn, die deelnamen aan het vorige seizoen, maandag minder leuk nieuws. Het stel dat elkaar heeft gevonden tijdens het programma, heeft in goed overleg besloten een punt achter hun relatie te zetten.

Op Instagram schrijft Pommeline over de breuk: „Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde.”

De Belgische babe vervolgt: „Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer..”

Pommeline laat in het midden wat er precies gebeurd is en vraagt om begrip voor de manier hoe ze daarmee omgaan.

Merijn’s relatie met Lisa overleefde vorig jaar Temptation Island niet. In april maakten Merijn en Pommeline hun relatie officieel bekend.