Nieuws/Entertainment
1634001
Entertainment

Komiek moest worden tegengehouden tijdens Super Bowl

Kevin lacht hard om drankincident

Kevin Hart werd na de gewonnen Super Bowl van ’zijn’ Philadelphia Eagles toegang geweigerd tot het podium, waar het team hun overwinning vierde en de felbegeerde beker kreeg uitgereikt. De komiek was, naar eigen zeggen ’een beetje dronken’ en reageerde via een tweetal filmpjes op het incident.

In het eerste filmpje zit de komiek in de auto en bekent hij ’iets te diep in het glaasje te hebben gekeken’. „Maar wat boeit het! De Eagles zijn kampioen geworden en ik ben nog steeds dronken!”, giert hij het uit. Harts vrouw zou hem hebben afgeraden het podium te betreden; een wijs advies dat hij in de wind sloeg, zo zegt hij zelf met een schaterende lach.

In het tweede filmpje laat de Jumanji-acteur een compilatie zien van hoe hij de wedstrijd heeft beleefd en wordt het aantal glazen drank dat Kevin nuttigde in beeld gebracht. „Ik kan er alleen maar om lachen. We hebben echt een toptijd gehad bij de wedstrijd. Ik houd zo ongelooflijk veel van deze gasten, mijn team!” In de hashtags voegt Hart toe ’nog steeds dronken te zijn en last te hebben van een kater’. „Het stukje waar ik alle spelers op het veld bespring vind ik echt supergrappig! Man, we hebben gewoon de Super Bowl gewonnen, ik ben zo blij voor onze stad!”

Kevin Hart is niet de enige beroemde aanhanger van de Philadelphia Eagles. Ook Will Smith is groot fan. Hij is, zoals hij in de openingstune van The Fresh Prince of Bel-Air al zong, geboren en getogen in West-Philadelphia. Acteur en Eagles-supporter Bradley Cooper was zondag aanwezig bij de Super Bowl, terwijl Sylvester Stallone, die in Philadelphia vereeuwigd is met een Rocky-standbeeld, het team dit seizoen geregeld aanmoedigt via sociale media.