Nieuws/Entertainment
1634068
Entertainment

Moederschap maakt Kylie Jenner zielsgelukkig

Kylie Jenner zit nog steeds op een grote, roze wolk sinds ze beviel van haar eerste kind. De naam van het dochtertje is nog niet bekend gemaakt, al wordt daarover op internet volop gespeculeerd. Volgens een bron maakt het moederschap Kylie ’intens gelukkig’, zo meldt E! Online.

De realityster en haar vriend Travis Scott verwelkomden de nieuwste KarJenner-telg op 1 februari, nadat er maandenlang mysterieus werd gedaan over Kylies zwangerschap. De zus van supermodel Kendall Jenner koos ervoor deze intieme periode voor zichzelf te houden en meed de schijnwerpers. Nadat ze eerder deze week zelf via sociale media bekend maakte moeder te zijn geworden, komen de eerste berichten inmiddels door via de Amerikaanse bladen.

Kylies eerste dagen als moeder zijn de gelukkigste van haar leven. Ze ziet het moederschap als haar roeping, niets heeft ooit zo goed aangevoeld voor haar als deze nieuwe rol. Toen ze haar dochter mee naar huis nam, werd ze overspoeld door geluk. De laatste weken van haar zwangerschap mochten wat haar betreft zo snel mogelijk over zijn; zo erg keek ze ernaar uit om haar baby te ontmoeten en voor het eerst vast te houden”, aldus een bron.

Een andere insider zei tegen People Magazine: „De baby heeft superschattige wangetjes en slaapt heel veel. Kylie voelt zich goed en krijgt veel hulp van Travis en haar familie. Ze vindt het heerlijk om met z’n allen thuis te zijn.”

Naast haar moeder Kris en haar vier zussen, is ook Caitlyn Jenner al langs geweest om haar kleinkind te bewonderen.