Entertainment/Sterren
1634674261
Sterren

Liam Payne en verloofde opnieuw uit elkaar

De relatie van One Direction-zanger Liam Payne en model Maya Henry is opnieuw gestrand. Een woordvoerder van de de muzikant bevestigt tegenover People dat de verloving van de twee is beëindigd.

Maandag reageerde Henry op een fanaccount dat beelden deelde waarop Liam een vrouw knuffelt. In de comments zei ze: „Ik hou van de fans maar stop alsjeblieft met mij foto’s sturen waarop mijn verloofde zich om een andere vrouw heeft gewikkeld. Dit ben ik niet en het is moeilijk genoeg om te weten dat dit is gebeurd zonder het te zien.”

Een anonieme insider laat echter aan Daily Mail weten: „Liam en Maya zijn niet meer samen, ze zijn een maand geleden voorgoed uit elkaar gegaan. Maya’s comments waarin ze Liam haar verloofde noemt zijn enorm misleidend.”

De exen kregen voor het eerst iets in 2018. In 2020 vroeg Liam Maya ten huwelijk, maar in het voorjaar van 2021 gingen de twee uit elkaar. „Ik ben gewoon niet zo goed in relaties”, zei de zanger daar destijds over in een podcast. Een paar maanden later gaven Liam en Henry hun romance een nieuwe kans.

Liam had eerder een relatie met Cheryl Cole, met wie hij een nu 5-jarige zoon, Bear, deelt.