Entertainment/Sterren
1635237530
Sterren

Guus Meeuwis bedankt fans voor dansen in de regen bij The Streamers

Guus Meeuwis is dankbaar dat het publiek de afgelopen dagen de regen heeft getrotseerd voor de shows van The Streamers. Op Instagram bedankt de oprichter van de supergroep iedereen die „de afgelopen drie dagen in de regen heeft staan dansen, feesten en zingen” tijdens de concerten in het Olympisch Stadion in Amsterdam. „Jullie onvermoeibare energie was geweldig!”

The Streamers, ook bestaande uit onder anderen Maan, Nick & Simon en Suzan & Freek, traden vrijdag tot en met zondag op in het stadion. Door de regen ontstonden er vrijdag problemen omdat mensen een plekje zochten om te schuilen en in het gedrang raakten. De organisatie nam maatregelen om een dergelijke situatie te voorkomen. Zo werden nooduitgangen gebruikt voor de „in- en uitstroom” van bezoekers.

De optredens in het Olympisch Stadion waren de eerste voor een fysiek aanwezig publiek. The Streamers gaven hiervoor meerdere digitale shows. Een tweede reeks fysieke concerten is aangekondigd voor volgend jaar in het GelreDome in Arnhem.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop