Nieuws/Entertainment
1635486
Entertainment

Arijan ’Adje’ van Bavel en vriend uit elkaar

Arijan van Bavel (38) en zijn partner, Joris Bengevoord (33), gaan uit elkaar. De acteur genoot lange tijd grote bekendheid als Adje, het veelbesproken typetje uit shows met Paul de Leeuw. Bengevoord is burgemeester van Winterswijk.

Op Facebook schrijft Van Bavel: „Mijn grote liefde Joris en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en als vrienden door te gaan. Het afgelopen jaar is een bijzonder en heftig jaar geweest, waarin onze woon-, werk- en privésituaties voor ons beiden sterk zijn veranderd. Na tien jaar intensief met elkaar geleefd en gewerkt te hebben, houdt dat nu op. Dat doet ons beiden veel verdriet.”

Van Bavel, die op dit moment de rol van Frits speelt in de theateruitvoering van In de Vlaamsche Pot, leek zich juist al goed ingeburgerd te voelen in de Achterhoek. In december werkte hij nog mee aan de kerstmusical van basisscholen in Winterswijk.

’Pijn in mijn hart’

„Ik wens Joris het allerbeste toe en ben enorm trots op wat hij bereikt heeft. Hij is een zeer betrokken burgemeester voor Winterswijk, een gemeente waar we bijzonder warm zijn ontvangen. Met pijn in mijn hart verlaat ik Winterswijk en keer ik terug naar mijn vertrouwde Tilburg om daar mijn leven voort te zetten. Ik kijk terug op een prachtige tijd samen, vind het fijn dat we als vrienden uit elkaar kunnen gaan en kijk uit naar wat de toekomst mij gaat brengen.”

Bengevoord, inmiddels een klein jaar in zijn ambt en destijds de jongste burgemeester van Nederland, heeft nog niet op de breuk gereageerd.