Nieuws/Entertainment
1636150798
Entertainment

’Rapper Lil’ Kleine betrokken bij mishandeling’

Een 28-jarige Amsterdammer heeft aangifte gedaan van een mishandeling waarbij rapper Lil’ Kleine betrokken zou zijn geweest. Jorik Scholten, zoals de artiest eigenlijk heet, zou de man in december 2019 hebben mishandeld in een Amsterdamse discotheek.

De manager van Lil’ Kleine, Nathan Moszkowicz, zou hebben geprobeerd het slachtoffer over te halen om zijn aangifte in te trekken in ruil voor ’een persoonlijke afspraak om alles uit te praten’. De eigenaar van de discotheek bevestigt dat de rapper en zijn vrienden bij het geweldsincident betrokken zijn. Dat meldt het AD op basis van de aangifte die zij hebben ingezien, net als appverkeer tussen de betrokken partijen.

Het slachtoffer beschrijft in de aangifte dat hij toen hij begin december club Olivia op het Rembrandtplein binnenkwam, per ongeluk tegen een vrouw aanbotste. Daar reageerde de persoon die naast haar stond, Lil’ Kleine, vrij agressief op. Toen de man enige tijd later de discotheek weer verliet, zou de rapper hem hebben aangewezen aan vrienden. Daarop werd het vermeende slachtoffer door twee personen aangevallen.

Moszkowicz bevestigt dat de rapper door de politie is verhoord over het incident. De politie zegt dat het onderzoek nog in volle gang is.

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop