Entertainment/Gossip
1644893924
Gossip

Roxeanne Hazes moet zich in oktober melden bij de rechtbank

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes moet op 19 oktober om 09.30 uur voor de rechter verschijnen om te getuigen in een zaak die haar moeder Rachel Hazes heeft aangespannen tegen twee voormalig zakenpartners. Dat bevestigt een woordvoerder van de rechtbank van Amsterdam aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

Rachel vindt dat haar belangen niet goed zijn behartigd nadat zij een inzinking had gekregen en ze mensen in 2016 een volmacht had gegeven om namens haar op te treden. Begin juni besloot de rechter dat alleen drie getuigen, onder wie dochter Roxeanne, gehoord mogen worden over de betaling van een factuur van 24.000 euro voor een coachingsprogramma. De rest van het verzoek werd afgewezen omdat Hazes er geen belang bij zou hebben.

Of Roxeanne daadwerkelijk voor de rechter verschijnt, is nog maar de vraag. Eerder gaf de 29-jarige zangeres aan dat zij niet in de rechtbank zal verschijnen om te verklaren over de zaak. „Als ik als getuige in deze zaak gehoord zou worden, zou dat betekenen dat ik mijn moeder in diskrediet breng, want datgene wat ik zal getuigen zal alleen maar verdere afbreuk doen aan de reputatie van mijn moeder”, zei Roxeanne begin juni. „Dat doe ik niet. Wettelijk gezien heet dit verschoningsrecht. Daar zal ik mij dan ook op beroepen.”