Nieuws/Entertainment
1649730461
Entertainment

Beveiliger: Johnny Depp werd juist door Amber Heard mishandeld

Volgens Sean Bett, hoofdbeveiliger van Johnny Depp, was het niet de Pirates of the Caribbean-acteur die zijn ex-vrouw Amber Heard mishandelde, maar was het verhaal juist andersom. Dat heeft hij donderdag verteld in de rechtszaak tussen Johnny en The Sun.

De acteur heeft de Britse tabloid aangeklaagd omdat hij in een artikel uit 2018 een vrouwenmishandelaar werd genoemd. Hij ontkent dat en vindt dat de krant dat niet hard kan maken en eist bovendien een forse schadevergoeding.

Tijdens hun huwelijk zou Johnny zijn ex-vrouw Amber meerdere malen hebben mishandeld. Volgens Bett was daar echter nooit iets van te zien. Hij zag de twee „vrij regelmatig”, maar kon nooit „snijwonden, blauwe plekken of andere verwondingen” bij Amber opmerken.

Weghalen

„Integendeel”, zegt Bett, „tijdens hun relatie mishandelde mevrouw Heard hem juist verbaal en fysiek. Tijdens meerdere gelegenheden zag ik haar tegen meneer Depp schreeuwen. Mij is ook verteld door meneer Depp dat mevrouw Heard hem op meerdere momenten fysiek had mishandeld.”

Volgens de beveiliger moesten hij en zijn collega’s Johnny ook meerdere malen bij Amber vandaan trekken vanwege haar gedrag. „Hij verbleef dan ergens anders. Het gebeurde zo vaak dat ik het me niet allemaal meer precies kan herinneren. Ik zou het echter wel een herhaaldelijk recept willen noemen dat mevrouw Heard meneer Depp, die zich dan van de situatie losmaakte, mishandelde.”