Nieuws/Entertainment
1649850535
Entertainment

Snollebollekes en YouTuber Kalvijn slaan handen ineen

Snollebollekes-zanger Rob Kemps

Snollebollekes-zanger Rob Kemps

De eerste samenwerking tussen Snollebollekes en YouTuber Kalvijn is een feit. De Brabantse feestact en de populaire YouTuber hebben samen het carnavalsnummer Leuke sfeer wel opgenomen. Dat onthulde Snollebollekes-frontman Rob Kemps vrijdag in de 538 Ochtendshow met Frank Dane.

Snollebollekes-zanger Rob Kemps

Snollebollekes-zanger Rob Kemps

Kalvijn wilde graag nog eens een liedje voor carnaval opnemen en benaderde de feestact. „Hij dacht natuurlijk: met Rob moet die carnavalshit wel goed komen”, aldus Snollebollekes-frontman Rob Kemps over het verzoek dat hij van Kalvijn kreeg. „En ik had ook wel zin om weer eens een eigen zweterige carnavalsplaat te gaan maken!”

De video van Leuke sfeer wel verschijnt vrijdagmiddag op het YouTube-kanaal van Kalvijn.

Zomerfestival

Met zes keer een uitverkocht GelreDome, gouden platen en miljoenen streams is het tijd voor de volgende grote stap voor Snollebollekes. De populaire Brabantse feestact organiseert deze zomer zijn eigen festival. De eerste editie van het Total Loss Festival vindt op 29 augustus plaats op strandpark Aquabest bij Eindhoven. „Ik kreeg vanwege ons succes vaak de vraag wat ik nog zou willen doen. Stiekem leek het me wel heel cool om een eigen festival te organiseren. Dat komt er nu gewoon, echt heel gaaf”, vertelt Rob aan BuzzE.

Rob mag zijn fantasie de vrije loop laten gaan en kan al zijn ideeën kwijt in het festival. „Bungeejumpen, sjoelen met bierpullen, silent disco, Oktoberfest, een gabberplek”, somt hij op. „We gaan er een groot feest van maken.”

Kaartjes voor het Total Loss Festival zijn vanaf zaterdag 1 februari te koop.