Nieuws/Entertainment
1651399057
Entertainment

Elliot Page en vrouw gaan scheiden

Elliot Page en Emma Portner

Elliot Page en Emma Portner

Elliot Page en zijn vrouw Emma Portner gaan na een huwelijk van drie jaar uit elkaar. De Canadese acteur heeft een scheiding aangevraagd. Dat meldt Entertainment Tonight, dat de rechtbankpapieren heeft ingezien.

Elliot Page en Emma Portner

Elliot Page en Emma Portner

Page (33) en Portner (26) ontmoetten elkaar via Instagram. Ze trouwden zes maanden later. Waarom de twee uit elkaar gaan is niet bekend.

De Hollywoodster onthulde in december transgender te zijn. „Ik voel me heel gelukkig dat ik dit mag schrijven”, schrijft Page. „Om hier te zijn. Om op deze plek in mijn leven aangekomen te zijn. Ik voel overweldigende dankbaarheid voor de geweldige mensen die mij op deze reis hebben gesteund en geholpen. Ik kan niet uitdrukken hoe fijn het is om eindelijk genoeg van mijzelf te houden om wie ik echt ben te kunnen openbaren.”

De acteur uit Netflix-hit The Umbrella Academy noemt zichzelf in de post ’non-binair’, wat betekent dat hij zich als man, noch als vrouw identificeert. Wel wil Page als hij/hem worden aangesproken. Elliot kwam zes jaar geleden uit de kast als queer en profileerde zichzelf als een van de meest zichtbare lhbti-sterren van Hollywood.

Page is bekend van films als Juno, X-Men en Inception. Portner is danseres en choreografe. Zij werkte onder meer samen met Justin Bieber.