Nieuws/Entertainment
1651532
Entertainment

20.000 extra kaarten voor De Vliegende Vrienden

Voor het nieuwe evenement De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zullen vanaf aanstaande maandag 20.000 extra tickets in de verkoop gaan. De kaarten komen beschikbaar na productionele aanpassingen op alle drie de locaties.

De overweldigende vraag naar kaarten zorgde ervoor dat de reguliere 100.000 kaarten binnen een week werden verkocht. Reden voor de organisatie om versneld te kijken naar mogelijkheden om meer muziekliefhebbers toe te laten in Zwolle, Eindhoven en Amsterdam.

„We zijn uiteraard zeer positief verrast door de succesvolle kaartverkoop van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!”, zegt marketing directeur bij Amstel, David Lette. „Onze teams zijn meteen gaan kijken of er nog ruimte op de festivalterreinen te creëren was waardoor we meer mensen kunnen toelaten.”

Drie locaties

Aanleiding voor de vooralsnog eenmalige fusie is dat twee evenementen dit jaar een jubileum vieren. De Vrienden van Amstel Live viert momenteel het twintigjarig bestaan en FlyingDutch bestaat vijf jaar. Het evenement vindt plaats in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Tijdens het festival, dat gelijktijdig op de drie locaties gehouden zal worden, zullen er optredens zijn van onder anderen Anouk, Douwe Bob, André Hazes, Typhoon, Chef’Special, Xander de Buisonjé, Jeroen van Koningsbrugge, VanVelzen, BLØF, Guus Meeuwis, Rowwen Hèze, DI-RECT, Lil’ Kleine, Broederliefde, Diggy Dex, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. In een later stadium zullen er nog meer artiesten aan het programma worden toegevoegd.