Nieuws/Entertainment

Dochter Richard Pryor: ’Papa had GEEN seks met Marlon Brando’

Richard Pryor

Richard Pryor

Hollandse Hoogte

Niet iedereen gelooft dat Richard Pryor echt seks heeft gehad met Marlon Brando en dat geldt voornamelijk voor zijn dochter Rain. Op Facebook reageerde zij donderdag laaiend op de geruchten én de bevestiging daarvan door Jennifer Lee.

Richard Pryor

Richard Pryor

Hollandse Hoogte

Het was de legendarische muziekproducer Quincy Jones die de geruchten op gang bracht met uitspraken over Marlon Brando: „Hij sliep met iedereen: James Baldwin, Richard Pryor, Marvin Gaye.” Daarop bevestigde Pryors vrouw Jennifer Lee deze geruchten. Dochter Rain is er op zijn zachtst gezegd niet blij mee. „Pappie had GEEN relaties met Brando. Er waren geen tripjes, geen bloemen en liefdesbriefjes. Waarom ineens dat moddergooien naar mijn vader? Ik vind het smakeloos en het maakt me razend”, schrijft ze op Facebook.

Ze schrijft over de openheid die Pryor betoonde over zijn leven en liefdes. „Hij was er zo open over dat het nieuws van zijn relatie met een transgendervrouw in de vroege jaren ’ 70 en ’80 niet eens echt nieuwswaardig was. Als kind kende ik haar als de vrouw die door iedereen geaccepteerd werd. De acceptatie was zo groot, dat ik niet eens wist dat ze een transgender was tot voor kort.”

Ze heeft dan ook geen goed woord over voor Quincy Jones. „Hij was ooit een briljant muziekproducer die de weg kwijt is geraakt en besloten heeft om voor zichzelf publiciteit te zoeken met een sensatie-interview. Hij spuwde een leugen uit over mijn vader, die er niet was om zichzelf te verdedigen. En bovenop dat alles, beweert mijn vaders weduwe dat det klopt, omdat zij zichzelf wil rechtvaardigen en mijn vader wil bezoedelen, zelfs na zijn dood. Ze haatte Q en papa.” In de talloze reacties op haar bericht krijgt ze veel steun en meeleven.

Bekijk meer van